|| || || || || || || 

28. července 2014

... letní osvěžení s Radox :)

Na začátku prázdnin mi přišel e-mail od zastoupení značky Radox s tím jestli se nechci zapojit do prázdninového, kreativního projektu s názvem letní osvěžení s Radox. Úkol byl jasný - vytvořit koláž dle své fantazie. Nabídku jsem přijala a za pár dní mě na poště čekal celkem vtipný balíček, který obsahoval rekvizity k nafocení koláže. Já sama jsem k tomu přidala další věci, které považuji za to pravé letní osvěžení.

22. července 2014

... nový křivák z Manga (Drážďany)

V sobotu jsem si udělala s mamkou jako už tradičně nakupovací výlet do Drážďan. Náš cíl byla hlavně kosmetika. Oblečení jsem žádné v plánu neměla kupovat. Vzhledem k tomu, že jsem si před cca dvěma týdny koupila novou Michael Kors kabelku, kterou tady můžete poprvé vidět v outfitu a asi jí tu teď uvidíte neustále, protože jsem z ní hrozně nadšená a nosím jí teď pořád. Snažím se teď opět trochu šetřit a navíc nikde se mi nic nelíbilo. Už opravdu nemusím mít každé tílko/tričko v H&M co má na sobě červenou cedulku jako tomu bývalo dříve. Úplně neplánovaně jsem si ale koupila křivák v Mangu. O tom, že si chci nějaký kožený koupit jsem tu už psala před nějakou dobou. Nebo spíš takto. Netrvala jsem na koženém, ale na kvalitním. Křiváků z koženky, které většinou nedrží svůj tvar mám několik. No a když jsem viděla tento v Mangu bylo rozhodnuto. Není sice kožený, ale byla to prostě láska na první pohled a navíc zatím působí velmi kvalitně. Takže doufám, že mi nějaký čas vydrží. Nemůžu se dočkat až na něj bude počasí a já v něm vyrazím ven. Mimo to jsem si tedy koupila nějakou kosmetiku, kterou Vám ale ukážu až v kosmetických tipech. No a samozřejmě jsem nezapomněla si dát v Centrum Galerii mé oblíbené sushi a jelikož v sobotu bylo opravdu šílené vedro caramelové frappuccino posloužilo jako výborné osvěžení :) 

18. července 2014

HUAWEI Ascend P7 ;)

Při pátku si opět odpočineme od outfitů a kosmetiky. Ráda bych se dnes věnovala další chytré "hračce" se kterou jsem měla poslední dny tu čest.Všichni určitě víte, že nedávno jsem testovala telefon LG G2, který jsem nakonec i vyhrála. V krátkém čase mi přišla další nabídka na otestování dalšího telefonu, ale tentokrát značky Huawei. Osobně tato značka je pro mě velká neznáma a právě proto mě celkem zajímalo co vlastně za telefony v současnosti nabízí a jak jsem tady už několikrát zmiňovala. Jsem typ, který si potrpí na nejrůznější novinky co se týče elektroniky takže jsem moc ráda vyzkoušela pro mě opět něco úplně nového.

14. července 2014

... velká leopardí mašle :)

Krásné odpoledne. U nás momentálně prší, že není skoro vidět na krok, ale je to jen přeháňka. Tento týden má být hezky, tak se těším. Dnes tu mám fotky outfitu, který byl focený minulý týden s novou halenkou a šortky, které jsem obdržela z mého oblíbeného e-shopu sheinside.com. Hned jak jsem věci vyndala z balíčku byla jsem přímo nadšená. Oboje je ještě hezčí než na obrázku a perfektně mi sedí. Hlavně u šortek jsem měla obavy, že budou moc krátké vzadu, ale naštěstí jsou v pořádku a sedí dobře. Halenka má hluboký výstřih na zádech, ale kupodivu jsem jí zkoušela nosit i obráceně (s mašlí na prsou) a ač se to nezdá ten výstřih tak hluboký zase není. Takže je opravdu univerzální. Jinak na fotkách vypadá, že je docela průsvitná, ale ve skutečnosti to tak moc není. Takže parádní kousek na léto. Tento týden mám v plánu odpočívat, být s přítelem a o víkendu se chystáme s mamkou na nákupy do Drážďan takže na to se moc těším a další týden mě čeká menší výlet na dva dny po krásách naší republiky :))))) O všem Vás později budu podrobněji informovat :) Přeji hezký zbytek dne!

10. července 2014

... otevření prodejny Adidas NEO :)

Hezký večer. Včerejší den jsem strávila v Praze. Chtěla jsem se podívat do obchodů a hlavně koupit si novou crossbody kabelku MK, kterou jsem nakonec sehnala. Fotka je kdyžtak na mém instagramu :) K večeru jsem se pak zúčastnila tzv. "předotevření" prodejny Adidas NEO na Chodově se kterou jak víte na mém blogu probíhá GIVEAWAY o voucher na 1000,- o který můžete soutěžit až do zítřejší půlnoci!! Značku jsem představovala již v minulém článku takže to pro dnešek vynechám. Prodejna byla dnes oficiálně otevřena a já včera nafotila plno fotek o které se s vámi chci podělit. Akce se zúčastnila Leona Machálková a skupina 5Angels. Upřímně já podobný typ obchodů sama nevyhledávám. Je to pro mě sortiment, který je trošku odlišný od mého stylu. Každopádně ze včerejší návštěvy jsem měla velmi dobrý pocit a několik kousků se mi tam moc líbilo. Takže si určitě vybere každý. Dá se tam obléknout doslova od hlavy k patě :)  Z mého pohledu mě nejvíce zaujaly určitě tenisky, které mají opravdu nádherné, svítivé, zářivé barvy... no vybrala bych si jich několik. Uvažovala jsem, že bych si nějaké odnesla domů, ale poté jsem uznala, že bych je tolik neunosila a vybrala jsem si džíny a tričko, které užiji mnohem více než tenisky. Adidas NEO má v dámské nabídce krásné super skinny v několika odstínech. Já si vybrala tmavě modré. Podobný odstín v šatníku ještě nemám. Dnes jsem je měla už na sobě a opravdu perfektně sedí. Přirovnala bych je k džínám z Topshopu, které patří dle mého k tomu nejlepšímu co je v obchodech. Asi vás určitě zajímají také ceny. Třeba u džínů, které mám já je cena 1049,-, tričko stálo něco málo přes 400,-. Celkově ceny u triček začínají na 249,-, tenisky seženete již od 999,- a  mikiny od 649,-. Mrkněte na fotky a napište zda Vás něco ze sortimentu Adidas NEO zaujalo a jestli třeba plánujete prodejnu navštívit a samozřejmě naposledy připomínám stále probíhající GIVEAWAY ;)

7. července 2014

... basic sukně :)

Hezký začátek nového týdne. Dnes tu mám fotky outfitu z minulého týdne, které mi nafotil přítel. Vzala jsem si na sebe poprvé novou basic sukni z C&A, kterou jsem zde nedávno ukazovala a teď docela lituji, že jsem si nevzala i černou, protože je skvělá. Tílko jsem kupovala minulý týden v H&M ve slevě. Jako každý rok jsou tam momentálně velké slevy a já tam mimo jiné objevila nádherné kotníkové boty za pouhých 200,- (viz. můj instagram). Ze kterých mám teď velkou radost. Takže na podzim je tady určitě hodně uvidíte. Dnes ráno mi udělal také velkou radost balíček ze sheinside.com. Přišla mi krásná halenka s velkou mašlí na zádech a nové šortky (foto opět na instagramu). Oboje mi krásné sedí takže se už těším až v tom vyrazím odpoledne ven a nafotím outfit. V pátek se chystám do Prahy a ráda bych si pořídila nějaké bílé kalhoty. Nikdy se mi bílá barva nelíbila a v mém šatníku nemá snad ani žádné zastoupení, ale teď se to obrátilo a ráda bych to změnila. Minulý týden jsem si objednala toto bílé sako, tak jsem moc zvědavá až mi přijde jak se v něm budu cítit :) Pro dnešek je to asi vše a vy nezapomeňte, že se stále můžete zapojit do GIVEAWAY o voucher na 1000,- do Adidas NEO. Mějte se hezky a já jdu vařit dýňovou polévku :)

4. července 2014

GIVEAWAY - voucher na 1000,- do ADIDAS NEO

Jak jsem již včera zmiňovala dnes pro Vás mám ve spolupráci se zastoupením Adidas NEO giveaway o voucher v hodnotě 1000,- na nákup dle vlastního výběru do chystané prodejny Adidas NEO, která se bude otevírat 10.července 2014 v OC Chodov v Praze.
Sama se přiznám, že značka Adidas NEO je pro mě úplná novinka takže pokud jí také jako já neznáte trošku si jí představíme. Jedná se o sportovní a volnočasovou módu, která se zaměřuje hlavně na mladé lidi se svým stylem, kteří rádi zkouší a objevují nové věci a nebojí se v módě experimentovat a měnit, S tím souvisí i to, že v připravované prodejně se bude zboží měnit a doplňovat 3x až 5x týdně, aby obchod nabízel stále nové a nové věci. Jak jsem už psala značka je zaměřená na mladé lidi takže se není čemu divit, že hlavní tváří značky je Justin Bieber a Selena Gomez, která dokonce navrhla i vlastní řadu oblečení.
Pravidla soutěže: Zúčastnit se může každý čtenář mého blogu, který mi v komentářích zanechá svůj e-mail a můžete mi ještě třeba napsat zda značku Adidas NEO znáte a jestli se Vám od ní něco líbí (-ZDE- menší ukázka toho co značka nabízí)?

Soutěž bude probíhat od 4.července do 11.července 2014. Výherce vylosuji náhodně pomocí random.org a tomu bude po domluvě domů zaslán voucher na částku 1000,-, který musí uplatnit v nově otevřené prodejně Adidas NEO na Chodově nejpozději do 31.července 2014.
Přeji všem hodně štěstí :)

3. července 2014

... červnové tipy :)

Hezké čtvrteční odpoledne :) Konečně mám i já prázdniny a s tím souvisí, že Vám přináším opět mé kosmetické tipy! Je léto takže tenroktát jak už vidíte z první fotky jsou ve znamení svítivých barviček :)
PS. Zítra buďte naladěni, protože pro Vás budu mít jednu super giveaway :)